Op weg naar Milaan

Donderdag 23 november 2017

In de ochtend doen we de laatste klusjes voordat we kunnen vertrekken. Na de lunch wassen we af en dan bereiden we ons voor op vertrek. We nemen de trein van 12:25. Dan zijn we wel veel te vroeg, maar kunnen we ook in alle rust inchecken en door de veiligheidscontrole.

We moeten op Schiphol inchecken omdat we een extra stoel hebben en dan kun je niet online inchecken.

Maar gelukkig gaat dat inchecken erg snel. Er staat niemand bij deze balie dus meteen aan de beurt.

Bij de veiligheidscontrole is het wel behoorlijk druk maar alle posten waren open dus ook dat verliep vrij snel. Ongeveer 75 minuten na vertrek van huis zitten we aan een drankje: thee voor Jeroen en voor Co een cola-challenge.
Als het vocht erin zit, gaan we wat dichter bij het raam zitten met uitzicht op de Aalsmeer-baan. Deze wordt vandaag gebruikt vooral voor wat kleinere toestellen. De grote jongens gaan net om de hoek en vertrekken vanaf de Kaagbaan.

Opeens zien we toch een A380 van Emirates opstijgen. Wat een mooi gezicht. Vlak daarvoor vertrok er een kleiner toestel van Emirates.

Om half 4 eten we wat bij de Burger King waarna we naar de gate gaan. Het toestel staat er al dus daar hoeven we niet op te wachten.
De vlucht verloopt voorspoedig en we landen volgens schema. Als we bij de uitgang komen, kijken we nog even rond waar we ons morgen moeten melden. Dat is snel gevonden en ook het hotel is snel bereikt, geheel overdekt.

We checken in en brengen onze spullen naar de kamer. Prima ruime kamer maar geen mooi uitzicht. Ach, we hebben straks 3 weken sea view.
Daarna gaan we naar het restaurant om nog wat te eten en te drinken. Het is een gezellige ruimte en op kaart vinden we iets van onze gading.

Het is wel veel geld voor weinig eten, maar het smaakt wel goed. We krijgen glas prosecco en een klein voorafje gratis….aangeboden.
Later komen we erachter dat er nog een mogelijkheid is om in het hotel te eten, namelijk bij de bar. Daar hebben ze gerechten die ons iets meer aanspreken. Dat weten we dan voor een eventuele volgende keer.

2 thoughts on “Op weg naar Milaan

  1. Anneke schreef:

    Fijn dat alles zo voorspoedig is gegaan. Dat geeft de burger weer moed. Weltrusten voor straks

  2. Els de Galan schreef:

    Zo de kop is er af, morgen kan het grote genieten op zee dus gaan beginnen. Heel veel plezier en ik ga het verslag weer volgen.

Comments are closed.