Hoorn – Milaan

Zaterdag 24 november 2018

We zijn vroeg wakker en kijken nog even een serie van Netflix in bed. We staan daarna op, douchen en doen de laatste klusjes zodat Ed, die op ons huis past, in een net huis binnen komt.

Een half uur eerder dan we gepland hadden, stappen we op de trein naar Schiphol. Het is nu tegen 10 uur. Een uurtje later zijn we op de luchthaven. Daar gaan we eerst naar het wisselkantoor van de ABN Amro om wat Braziliaanse real en Amerikaanse dollars te wisselen. Dan checken we in bij de KLM balie en gaan naar de security check. Dat verloopt allemaal voorspoedig. Bij de Mediterrane sandwichbar eten we een broodje en gebruiken we internet om de tijd te doden. Onze vlucht vertrekt pas om 14:40 uur.

Toch vliegt de tijd en we gaan ruim op tijd naar de gate. Het ziet er niet druk uit en het vliegtuig blijkt ook niet vol te zitten. De vlucht verloopt voorspoedig en na ongeveer 1 uur en 40 minuten landen we op Milaan Malpensa. Tijdens de vlucht hebben we af en toe prachtig uitzicht op een wolkendek, de besneeuwde Alpen, enzovoorts.

We lopen naar het Sheraton hotel om in te checken en daarna gaan we naar de kamer. We zetten onze spullen neer en gebruiken nog even het internet voordat we terug gaan naar de terminal om wat te gaan eten. We kiezen ervoor om weer eens lekker ordinair te gaan schransen bij Mac Donalds.

Terug op de kamer kijken we het NOS journaal van zes uur op de laptop en daarna nog twee series op Netflix. Het internet is hier goed want er zitten geen haperingen in de video. Dat hebben we wel anders meegemaakt.

Nu nog wat tijd om te lezen en dan slapen. Morgen met de bus naar Savona waar we aan boord gaan.

One thought on “Hoorn – Milaan

  1. Fili schreef:

    Have fun

Comments are closed.