Vertrek uit Buenos Aires

We zijn vroeg wakker en gaan ontbijten. De zon is weer flink van de partij en als we de koffers zo goed als klaar hebben, gaan we er nog uurtje op uit.

Op het plein is geen demonstratie meer en nu blijken de hekken open zodat we dichter bij het Casa Rosada kunnen komen. We kunnen er nu zelfs omheen. Blijkbaar wordt er een extra zone afgezet bij onrust.

We lopen nog wat verder richting de haven Puerto Madero. En op de terugweg bezoeken we de kathedraal. Toch nog een paar mooie plaatjes zo op de laatste ochtend.

Terug in het hotel halen we de koffers van boven en wachten in de lobby op onze taxi die ons voor ongeveer 23 euro naar de luchthaven brengt.

Hoewel we erg vroeg zijn, mogen we al snel aansluiten bij de balies die met een vlucht voor Air France bezig zijn. Daarna gaat het snel met inchecken en de security check.

Bij de paspoort controle moeten we op de foto en wordt er een afdruk gemaakt van de duim. Dan kunnen we door.

Om de beurt verkennen we de terminal en gaan daarna eten in een restaurant op een etage hoger. Bife de lomo met papas fritas. Tijdens het eten zien we ons toestel aan de gate komen.

Dag Buenos Aires.

 

One thought on “Vertrek uit Buenos Aires

  1. Anneke schreef:

    Jullie kunnen weer terug kijken op een hele mooie reis. Dankjulliewel dat jullie ons hebben laten meereizen.

Comments are closed.