Tussenstop Milaan

Vrijdag 2 december 2016

D20161202_150909_resizee voorgaande keren dat we vanuit Savona vertrokken, vlogen we op de dag van vertrek al vroeg in de ochtend. We vertrokken dan de dag ervoor naar Schiphol en logeerden in een hotel vlak bij de luchthaven. De laatste keer hadden we vertraging met het vliegtuig en realiseerden ons dat dat best link is. Wij waren nog op tijd, maar het toestel dat een uur na ons moest vertrekken, bleek ruim 5 uur vertraging te hebben vanwege de mist.

Nu zijn we dus vandaag naar Milaan gevlogen en overnachten in het Airhotel, op 15 minuten lopen vanaf de terminal. Voordelen: minder last en stress bij vertraging; niet vroeg opstaan en dus rustig ontbijten.

20161202_190431_resizeOm 13:02 vertrekken we met de trein naar Schiphol. De security check is weer grondig. Zoals een vriend van ons aangaf: je wordt hier beter gecontroleerd dan bij je huisarts. Alle elektronica moet de tas uit en toch moet de tas van Co open. Maar er valt niets te vinden.

Het toestel staat al lang aan de gate, maar het boarden begint veel later omdat er maar twee schoonmakers zijn en er problemen zijn met een toilet. Portofoon stond hard genoeg om mee te kunnen luisteren.

20161202_203437_resizeDe vlucht duurt maar 1 uur en 15 minuten en daarna worden we snel met de bus bij de terminal afgezet. We lopen in 15 minuten naar het hotel en het inchecken gaat erg snel. We hebben een ruime suite, wat niet veel meer kostte dan een kamer.

We gaan wat eten in het restaurant. Het voorgerecht is al bijna een maaltijd. Het smaakt allemaal goed en nu zijn we weer op onze kamer. Morgen moeten we rond 12 uur in de terminal zijn om met de bus naar Savona te gaan.

3 thoughts on “Tussenstop Milaan

  1. Els de Galan schreef:

    Nou mannen, de kop is eraf, prachtige suite hebben jullie, welterusten voor straks en succes met het vervolg van de reis.

  2. Astrid schreef:

    Heel veel plezier!!

  3. Ed en Willem schreef:

    Het lekkere eten is al begonnen

Comments are closed.