De oversteek 2019 dag 6 van 6

Dinsdag 26 november 2019

Vandaag is het de laatste zeedag van de oversteek. Zoals de trouwe lezer van dit blog zal begrijpen, bestaat een zeedag voor ons uit een vaste routine. Het leuke daarvan is, dat je dan op veel momenten van de dag weer dezelfde passagiers en medewerkers tegenkomt. Zo voelen we ons inmiddels al helemaal thuis op dit schip.

Cabin stewart Marshal en Butler John

Bij het ontbijt groeten we in het Club restaurant de andere suite gasten die hier komen eten, zoals een echtpaar uit Denemarken en Steve en Dot uit Engeland. De obers verwennen ons weer met veel te veel lekkers uit de banketbakkerij. Voor wie het zich afvraagt, er komt ook veel fruit binnen. In de suite wordt elke dag een nieuwe fruitmand bezorgd, met kiwi, appels, druiven, peer en mandarijn. Daar valt niet tegenop te eten.

Atriumbar Kim, Zarry, Nikki, John, Jeffrey en Marlon

En tijdens onze wandeling op dek 3 komen we ook elke dag weer enkele vaste wandelaars tegen, die op hetzelfde tijdstip hier hun rondjes draaien. We groeten ook de onderhoudsman, die altijd op dit uur dek 3 aan het schoonmaken is.

Librabar Jan en Ketut

Jeroen leest vanmorgen zijn boek uit en Co schiet alweer aardig op in zijn tweede boek. We vragen butler John en cabin steward Marshal om even een selfie met ons te maken om op dit blog te kunnen zetten. Gisteravond hebben we onze obers en de mannen van de Atrium bar en de Libra bar al op de foto gezet. Zij zijn de toppers die onze vakantie perfect maken, met hun super service.

Clubrestaurant Nadar en Qamaruddin

Na de lunch gaan we naar de Spa, waar het opnieuw erg rustig is. Tussen de sauna rondjes door spotten we weer wat vliegende vissen. En er reist deze oversteek een meeuw mee, die kennelijk zit heeft in een vakantie op een Caribisch eiland.

IJs- en Chocoladebar Karl en Gail

Onderweg naar de Gelateria gaan we nog wat shoppen in de kleiding winkel. We slagen allebei voor twee shirtjes. En bij de ijsbar aangekomen moeten we daar natuurlijk barman Karl en serveerster Gail ook even in het zonnetje zetten.

Nog even genieten van de warmte op het balkon. En dan is het alweer tijd voor het diner. Daar kletsen we bij de ingang dan altijd even bij met een familie uit Nederland, twee zussen en hun broer en schoonzus.

De dag van Jeroen eindigt altijd met tandenpoetsen op het balkon. Deze oversteek kan hij elke avond het sterrenbeeld Orion bewonderen.

One thought on “De oversteek 2019 dag 6 van 6

  1. Diny schreef:

    Hé, Jeroen en Co
    Wist natuurlijk dat jullie deze reis gingen maken, vandaar dat ik jullie blog weer ben gaan lezen. Wat leuk weer om dit zo te lezen van jullie!! Ziet er allemaal weer leuk uit!! Als het goed is kennen jullie ons nog van jullie vorige cruise….Maarten en ik hebben onze volgende cruise in maart, 21 dagen van Guadeloupe met de oversteek naar Savona. Ook wij komen naar St Maarten, dus wij blijven jullie blogs lezen,misschien dat jullie ook nog eilanden aan doen,waar wij ook nog naar toe gaan… Jullie nog veel plezier en geniet ervan en doe Jan nog de groeten van ons (Als hij ons nog kent….
    Grt Maarten en Diny

Comments are closed.