De oversteek dag 1

Maandag 12 december 2016

Gisteren tijdens het diner maakte het schip veel lawaai zoals bij scherp draaien of zijwaarts manoeuvreren. Na het diner bleken we weer voor de haven van Santa Cruz stil te liggen. Van iemand die op een balkon boven ons stond begrepen we dat er een bootje was geweest dat duidde op een medisch noodgeval. Wat precies is niet duidelijk geworden, maar met ongeveer 4 uur vertraging beginnen we aan de overtocht. Ach ja, 6 dagen om het in te halen.

We hebben afgelopen nacht weer een uurtje extra gehad. Voor de tweede keer is de klok een uur terug gegaan. Komende dagen gaat dat nog 3 keer gebeuren. Mooi op tijd wakker om te ontbijten. De obers hebben ons nu aardig leren kennen en komen met de juiste dingen naar onze tafel. Na het ontbijt gaan we een wandeling over het dek maken, nemen we wat te drinken aan de bar op het achterdek en rond 10 uur strijken we neer in de zon op ons balkon. Die zon is goed warm. Nu is het tijd om te lezen.

Na de lunch weer een paar uurtjes in de spa om daarna wederom op ons balkon, maar nu in de schaduw, weer het lezen op te pakken. Jeroen leest een boek van Tofik Dibi, Co het boekje “Waarom, Daarom” van Roué Verveer en tevens de krant op de tablet. Heerlijke dag zo en die vliegt weer om.

Geen bijzonderheden bij het diner en daarom blijft het vandaag bij een kort verslag.

One thought on “De oversteek dag 1

  1. Ed en Willem schreef:

    Geen bijzonderheden bij het diner, maar wel,weer lekkere nagerechten en cocktails neem ik aan.

Comments are closed.