Tweede zeedag

20161207_130523_resizeVrijdag 9 december 2016

Na de lange dag in Marrekech slapen we vandaag een beetje uit. Daardoor missen we een mooie zonsopkomst op ons balkon, begrijpen we van medepassagiers. Hopelijk komen er nog meer deze cruise. Het is inderdaad een stralende ochtend met veel zon.

Na het ontbijt gaan we daarom een rondje over het dek lopen. Overal zitten en liggen al mensen op ligstoelen te genieten van het mooie weer. Na een koffie en een cola gaan we naar ons eigen ruime balkon en gaan we daar hetzelfde doen met een boekje erbij.

20161207_175902_resize‘s Middags gaan we naar de spa en willen daar alvast een razul (Marrokaans ritueel met scrub, modder en stoom) boeken voor tijdens de oversteek volgende week. Dat lukt en voor vandaag krijgen we een scherpe aanbieding voor een massage. Van 160 euro naar 99 euro (wat zijn de massages van Co toch goedkoop: 45 minuten 29 euro) We kiezen voor de bamboe massage van 50 minuten. Die bevalt prima en ze trekken er de tijd voor uit, want pas na 5 kwartier zitten we weer bij de receptie. Bij Co 47 euro. 😉

20161209_221107_resizeAls we uitgebadderd zijn, gaan we terug naar de hut, maken ons blog van Marrakech af en gaan dan naar het diner. Vandaag is het menu niet helemaal ons ding, behalve dan de tiramisu, die is erg lekker. We babbelen zoveel met onze Duitse buren (Heinz-Karl en Angelika), dat we per ongeluk de obers ook al in het Duits aanspreken.

Na het diner kunnen we direct door naar de VIP cocktail party voor de Perla Diamante leden. Daar mogen we dit keer op de foto met kapitein Carmine Maddaloni. Hij spreekt ons weer in het Nederlands aan met “Goedenavond en welkom”. Verder is er weinig nieuws onder zon bij de party. De verplichte voorstelrondjes, applausjes en de Italiaanse toast. Salute!

20161209_004322_resizeAls we van de club party naar de atrium bar lopen, komen we barvrouw Susan tegen, waarmee we even een praatje maken. En met een Bayleys Banana Colada en een limoncello sluiten we deze zeedag af. In de hut treffen we goed nieuws aan. Onze excursie in Funchal gaat gewoon door.

One thought on “Tweede zeedag

  1. Ed en Willem schreef:

    En Fuchal is bekend om zijn bananenlikeur, niet missen hoor.

Comments are closed.