Tweede Zeedag

Zaterdag 22 juli 2017

Omdat aan boord de afgelopen nacht weer de klok een uurtje terug gegaan is, waarmee we op de tijd van IJsland uitkomen, zijn we vroeg wakker.

Na het ontbijt maken we weer onze rondjes op het dek zoals gisteren. Daarna nemen we wat te drinken aan de bar op het middendeel van het dek. Het is weer mooi zonnig weer, maar de wind is wel wat koeler dan gisteren. Daarna gaan we even shoppen. Paar polo-shirts gekocht en vervolgens strijken we neer op ons balkon en genieten van de zon. Co leest een boek, Bob de straatkat, en Jeroen een boek van Geert Mak. Ook de krant is op de tablet gedownload.

Na de lunch gaan we weer op ons balkon liggen maar om twee uur wordt het bewolkt. De temperatuur is wel prima en nu hoeven we eigenlijk niet bang te zijn dat we verbranden. We turen nog even door de verrekijker of we een walvis zien, maar hebben geen geluk. Bij de lunch spraken we Duitse gasten die vanmorgen een walvis in de buurt hadden gezien.

We zijn inmiddels de Faeroer Eilanden gepasseerd en koersen nu af op de eerste stop in IJsland: Seydisfjördur. De tickets voor de excursies zijn in de hut bezorgd en we hebben ook de extra excursie voor de walvis-tocht, overmorgen in Akureyri.

Om ongeveer tien voor drie gaan we naar de Spa-salon voor een Bamboo-massage van 50 minuten. Jeroen treft toevallig de vrouw van één van de barmannen van de Atriumbar. Dit keer werken ze samen op één schip.

Vanavond Gala als dresscode dus even goed de massageolie van ons afwassen en dan zo het pak aan. Na het diner is er tevens een cocktail-party voor de Costa-clubleden. Daar gaan we op de foto en wordt de kapitein aan de foto toegevoegd.

7 thoughts on “Tweede Zeedag

 1. Ava schreef:

  Jullie zien er zeer gesoigneerd uit! Hopelijk deed het gala zijn eer aan. Dank weer voor het leuke verslag. Hopelijk zien jullie later alsnog walvissen.

 2. Anneke schreef:

  Heren,wat kijken jullie serieus?? Mooie foto hoor.

 3. Henk schreef:

  Fijn dat de walvistocht door gaat. Het geheel maak weer een zeer verzorgde indruk. Wel lachen jullie hebben vakantie.

 4. Bert schreef:

  Weer een leuk verslag. Geniet er van!

 5. Rina en Kees schreef:

  Jullie aankopen zijn zeer geslaagd. Jullie zien er keurig uit! Een foto om in te lijsten!

 6. Els de Galan schreef:

  Mooie foto, knappe mannen ! Ben benieuwd naar het verslag van de excursie van morgen. Geniet ze !

 7. Ed en Willem schreef:

  Bij ons regent het…….
  Maar ook wel gezellig hoor. We duimen mee voor de walvissen.

Comments are closed.