Samos 2018

Maandag 28 mei 2018

Eerste etappe, Citizen M Hotel Schiphol.

In alle rust staan we op, pakken de koffers in en doen de laatste klusjes in huis. We zijn ruim voor het beoogde tijdstip klaar voor vertrek en gaan met de trein van 14:24 naar Schiphol. Het is goed warm buiten maar gelukkig hebben de sprinters tegenwoordig ook bijna allemaal airconditioning.

Een klein uur later stappen we uit op station Schiphol en lopen naar het Citizen M Hotel net buiten de terminal. We zijn hier al enige keren eerder geweest. We krijgen nu een kamer in het nieuwe gedeelte, met uitzicht op de luchthaven, de Zwanenburg- en Polderbaan. En deze worden beide vandaag gebruikt voor vertrekkende vliegtuigen. Mooi uitzicht dus. De kamer is anders dan we kennen. De indeling is iets gunstiger. De andere kamers hadden een koker met WC en aan de andere kant een koker om te douchen. Nu is er spraken van één ruimte voor beiden. De wastafel is wel buiten deze badkamer.

Rond vier uur gaan we naar het Panoramaterras van Schiphol, maar hier geen landen of opstijgen te zien. Wel hoe het ene na het andere toestel wordt weggeduwd van de gate. De restaurants die hier normaal zaten, zijn wegens verbouwing gesloten, dus we moeten op zoek naar iets anders. Dat wordt uiteindelijk La Place. We nemen hamburger met friet, maar er zit weinig smaak aan de hamburger. Jammer.

Terug op onze kamer, genieten we van de vele vliegtuigen die vertrekken en ondertussen kijken we tv. Zo op tijd gaan slapen, want we moeten op tijd op. Morgen de vlucht naar Samos. Hoewel we er lekker tot rust willen komen, zullen we toch dagelijks weer verslag doen of dat gelukt is.

One thought on “Samos 2018

  1. Juliette schreef:

    Lieverds geniet ervan

Comments are closed.