Zeedag. Op weg naar Freeport.

Zaterdag 30 november 2019

De dag begint bewolkt en het schip gaat flink heen en weer. De temperatuur buiten is wel aangenaam, dus buiten is het best lekker vertoeven. Later komt de zon er nog bij, dus daar hebben we geen klagen over.

Medisch team

Na het ontbijt gaan we zeebenen kweken door gewoon onze rondjes te lopen, ondanks de deining. Het is nu wat lastiger om mensen te passeren of te laten passeren, maar het is ook wat rustiger aan dek dan normaal.

shaken, not stirred

Vandaag gaan we wat bemanningsleden bedanken met een kerstkaart. Daarbij willen we het medisch team van het schip ook niet vergeten, want door de behandeling die Co kreeg, is de schade van zijn koorts behoorlijk beperkt gebleven. Dus eigenlijk moeten we ook met hun even op de foto.

Hoewel er mensen in de wacht zitten, vinden ze dat blijkbaar zo leuk dat ze toch even met het hele team bij elkaar komen. Wellicht maken ze dat niet vaak mee. De dokter vraagt iemand uit de wachtkamer om de foto te maken. We hebben onze website vermeld op de kaart en verteld dat ze morgen daar ook de foto kunnen vinden en kunnen downloaden.

Bij de lunch wordt er alvast afscheid genomen door het personeel, middels een klein optreden van alle afdelingen bij het buitenzwembad. De restaurant afdeling lopen we net mis, maar we zien nog wel die van de bar-service en van housekeeping.

In de spa is het Thalassobad (whirlpool) leeg. Met de bewegingen van het schip zou het water te hard over de randen klotsen dus dat snappen we wel. Dus wiebelen we vandaag alleen twee rondjes in de sauna met afkoelen op het dek.

Vanavond is het Gala, dus de pakken gaan weer aan. Het aftellen is begonnen want overmorgen moeten we het schip verlaten om weer naar huis terug te keren. Maar morgen doen we eerst nog Grand Bahama aan, Freeport.

One thought on “Zeedag. Op weg naar Freeport.

  1. Aafje schreef:

    Jammer de cruise bijna afgelopen, zo leuk om elke dag jullie verslag te lezen.Wens jullie een goede terug reis .
    Lieve groetjes Aafje.

Comments are closed.