Zeedag vier, weer met plezier

Maandag 18 november 2019

Gisteravond hebben we weer ons normale schema opgepakt. Zijn weer op tijd in het restaurant gaan eten en zijn ook ons rondje langs de bars weer af gegaan. Maar om nou de hele avond Pepsi Max te drinken leek ons ook wat saai, dus hebben we de lijst met niet-alcoholische cocktails eens bekeken. We begonnen met de Fruit Punch en daarna de Mojito Zero. Die beviel uitstekend. Goed alternatief zolang Co de antibiotica nog moet slikken.

Mojito Zero

We hebben vannacht weer een uur extra want de klok gaat weer “one hour back”. Dus we gaan wat later naar bed, slapen toch enigszins uit en zijn nog mooi op tijd voor ontbijt in de Club. Prima geslapen ondanks dat er gedurende een deel van de nacht toch behoorlijk onstuimige zee moet zijn geweest. Maar met een goed gevoel nuttigen we ons ontbijt, om daarna ook weer onze rondjes te gaan lopen.

Cost-style

Dat doen we nu op dek 3. Een deel van dit dek was voorheen alleen voor medewerkers toegankelijk. Maar nu is dat open gesteld zodat je nu helemaal rondom kunt lopen op dat dek. Er hangt nu ook een bordje dat 1 rondje 570 meter is. Helaas is op dit moment de helft afgesloten vanwege schoonmaakwerkzaamheden, maar we keren dan gewoon steeds bij de afzetting om, die precies op de helft zit. Dus nu is één keer heen en weer dus 570 meter. En dat doen we 10 keer in 1 uur, 1 minuut en 13 seconden. We hadden een hoog tempo.

Daarna tijd om te gaan lezen. Op ons balkon aan de zijkant is het uit de wind goed te doen. Dus zo vullen we de tijd richting lunch.

Pianobar

Zoals we gewend zijn, gaan we na de lunch ook weer naar de spa. Niets gehoord dat dat niet zou mogen. Het is er rustig en we genieten van twee rondjes sauna en een tijdje whirlpool. Daarna vinden we het mooi geweest en willen we een ijsje gaan halen.

Lekker

Bij de ijsbar hebben we het weer gezellig met Karl en nu ook met Ketut. Er blijkt bij een klant iets fout te gaan en blijkbaar zou die iets niet besteld hebben wat hij geserveerd kreeg. Niet lang daarna kregen wij een flinke coupe met vanille en chocolade ijs voorgezet, omdat we “special guests” zijn. Twee lepels erbij dus smullen maar en dat nadat we ons eigen ijsje, van bescheidener formaat, net op hadden.

We hadden een briefje van het medical centre ontvangen dat we nog even langs moesten komen. Er bleek een fout te zijn gemaakt met de rekening van gisteren en die was blijkbaar veel te hoog. We kregen dus nu een flink lagere rekening en dat is best prettig, ook al betaalt waarschijnlijk de verzekering.

Daar komen we vandaan

Nog even naar de hut, zo de pakken in en dan naar het diner. De menukaart treffen we aan in ons postvakje en we zijn verbaasd en teleurgesteld want er is wel héél weinig keuze, namelijk drie gerechten waarvan twee met sea food. Dus we gaan met groot voorbehoud naar boven.

We were here

Daar blijkt dat we een speciale menukaart voor vanavond krijgen en daarop is wel wat van ons gading. Zeer geslaagd diner toch weer. Anders waren we nog langs het buffet gegaan.

Morgen weer op tijd opstaan voor onze excursie op Lanzarote. Meer daarover in ons verhaal van morgen.

3 thoughts on “Zeedag vier, weer met plezier

 1. Anneke schreef:

  Blij dat jullie je vermaken ondanks dat het allemaal zonder alcohol moet .

 2. Aafje schreef:

  Paar dagen zonder alcohol ??Wat denk je daarna smaakt het extra lekker.

 3. Nicole schreef:

  Heerlijk om al die verhalen te lezen. Ik hoef bijna niet zelf op vakantie, bijna dan, hè.
  Veel plezier en Enjoy

Comments are closed.